InspirED 2020 Schedule

Our One Day Schedule – Thursday Nov 12:

  • Welcome 9.00 – 9.10
  • Opening Worship (20 minutes) 9.10 – 9.30
  • Opening Keynote: Dr. David Smith (60 minutes) 9.30 – 10.30
  • Break (15 minutes) 10.30 – 10.45
  • Session A (45 minutes): 10.45 – 11.30
  • Lunch (60 min) 11.30 – 12.30
  • Session B (45 minutes): 12.30 – 1.15
  • Break 1:15 – 1:30
  • Closing Keynote: Dr. David Smith (45 minutes) 1.30 – 2.15
  • Closing Blessing  2.15 – 2.30